diumenge, 8 de març del 2009

FOTOS I VIDEO OPEN NATURA I 3ª FIRA D EL CICLISME DE SANT GREGORI 24/25/26-ABRIL-2009

DISSABTE CAMPIONATS ESCOLARS:

Aquest cap de setmana es va disputar a Sant Gregori el Campionat de Catalunya escolar de BTT. Sobre un circuit de 3 km, en categoria prebenjamí, el guanyador va ser Abel Saavedra (Impuls Medes Bike) en categoria masculina, i Jana Ribas, en femenina. En la categoria benjamina, els guanyadors van ser Oriol Roura (Farners) i Alba Silva (Ambisist). Les categories de principiants i d'alevins van haver de superar un circuit de 4 km, que Jofre Cullell (Remiendos) i Lidia Fuentes (Vila Bike) varen guanyar per als primers, i en alevins es van imposar Josep Duran (Freebike) i Magda Duran (CC Lloret de Mar). En categoria infantil el vencedor va ser Marçal Martorell (Remiendos) i en fèmines la vencedora va ser Judith Flores. També s'hi va disputar el Campionat de Catalunya Universitari de BTT, amb un ple absolut dels ciclistes de la Universitat de Girona. Umbert Almenara es va imposar en la cursa masculina, per davant d'Enric Martorell i Albert Aubet, tots dos de la UdL. En la carrera femenina va ser Montse Teixidor qui es va adjudicar la victòria. La UdG també va ser la guanyadora en la classificació per equips, superant la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que va finalitzar tercera. DIARI DE GIRONA.

DIUMENGE OPEN NATURA:

Malgrat l'amenaça de pluja, uns 500 ciclistes van participar ahir en l'Open Natura, una prova del circuit de pedalades populars de BTT no competitiva. La prova, a més, es va desenvolupar en el marc de la Fira del Ciclista de Sant Gregori, que va començar divendres. A 2/4 de 10 del matí es va iniciar el recorregut de la mini Open i a les 10 hi va haver la sortida per als més grans, que van poder triar entre dos recorreguts, un de 18 km i un de 38Km. EL PUNT.
VIDEO OFICIAL OPEN NATURA:

CLASSIFICACIONS (T'en recordes del teu nº?)

FOTOS OFICIALS OPEN NATURA
.

EL CORREDOR LOCAL ,JORDI PUIGDEVALL, ENTRA EN PRIMERA POSICIÓ DE LA VOLTA LLARGA.