diumenge, 17 de juny del 2012

Campionat de Catalunya de Ruta cat. Veterans. Girona.

Olivès, Mengual i Terrones es proclamen Campions 2012.

115 corredors de categoria veterans, han participat al Campionat de Catalunya que se ha celebrat a la ciutat de Girona organitzat pel nou club ciclista Associació Ciclista Girona que dirigeix Pepe Ruiz i Josep Cebrian. El circuit de la cursa tenia 15 km, i els corredors que van sortir del Pavelló de Fontajau van fer 5 voltes els ve. 40 i 4 voltes els ve. 50 i 60. La cursa ha sigut la clàssica " trenca cames" i  ha passat pels pobles de St. Gregori, Cartella, St Madir i Taiala i els corredors han valorat molt positivament el recorregut de la cursa i organització. La calor ha fet endurir la cursa i se han format diferents grups i en l' esprint final a la Rambla Xavier Cugat, el mes ràpid ha estat el corredor navarrès Fco Javier Meoqui.
L' acte del lliurament de premis i mallots i medalles als campions, va anar a càrrec de Isabel Moragues, Regidora d' Esports i Joan Alcalà, Regidor de Movilitat del Ajuntament de Girona.